Föreläsare på WisCon: Josefin Westborg om nördfeminism!

Josefin Westborg kommer ifrån Göteborg där hon bor tilsammans med sin lilla hund Gimli. Hon driver LajvVerkstaden i Göteborg och föreläser om feminism på konvent runt om i landet, på feministiska festivaler och på universitet och högskolor. Sin fritid spenderar hon på lajv, med att spela brädspel och på att plugga japanska även om det behövs läggas mer tid på den sista punkten. Hon blir gärna inbjuden till att spela brädspel.

På WisCon kommer Josefin hålla i två föreläsningar om Nördfeminism, en på lördagen och en på söndagen.

Nördfeminism 0.1 Lördag 24/10 15:30-18:30

För dig som är ny och lite osäker på hela den här grejen med feminism. Här går vi igenom ord och grundläggande begrepp som används inom feminismen förklarat med nördreferenser. Det är pedagogiskt och gör det lättare att förstå vad det faktiskt handlar om.

”Nördfeminism- Shit people say” Söndag 25/10 16:30

Okej, du har börjat hänga med i det här med feminism, du har greppat lite vad det handlar om men du stöter ofta på motstånd. Här tar jag upp några av de vanligaste argumenten man stöter på och varför de är fel. Jag är också arg. Det här är en arg föreläsning. För jag är trött, trött på all Shit people says.