Föreläsare på WisCon: Andreas Westman

Andreas Westman är en E-Sport profil och entreprenör med över 20 års erfarenhet av Professionell gaming och spel som underhållning, Andreas möter dagligen Gamers och spel intresserade i sitt arbete. Andreas jobbar idag som e-sport instruktör på en av Sveriges första E-Sport utbildningar och har under många år jobbat med E-Sport frågor både smått och stort. Han är delägare i Ctrlaltelite.se en av Sveriges spelsiter, och VD och grundare till BiteMind Studios AB.

Under WisCon håller Andreas en workshop om livestreaming på lördagen och en föreläsning för föräldrar om spelande på söndagen.

Workshop: Att skapa Live-sänd tv med innehåll och format Lördag 24/10 klockan 12:30 – 13:30

Att skapa Live sänd tv med innehåll och format: Måste det kosta och vad kan man göra själv. Från programidé till att gå live. Vad behövs? Hur bygger jag upp studion? vad behövs för att sända? Hur når man ut? Vem tittar?

Tillsammans med Andreas Westman tar vi oss igenom en hel värld av möjligheter , vi lär oss också komma förbi hindren som gör att man inte kommer vidare i sin produktion oavsett om det gäller enkel live stream med en webbcam till en större produktion. En workshop för dig som vill bli inspirerad och kanske få ett par tips med sig hem.

Föreläsning: Föräldrar versus Spel Söndag 25/10 klockan 12:30 – 13:30

Har du ingen aning om vad E-Sport är ? Hänger du inte med när din dotter pratar om xp, level och buff? Tycker du att dina ungdomar hemma sitter på tok för mycket vid datorn.

Kanske är ditt barn ett av Sveriges nya entreprenörer och du har inte hängt med, då är detta ett bra tillfälle att ställa frågor och lära sig mer.