Header Image - Cannyon is a clean WordPress theme

Arrangör

Anmäl dig som arrangör!

Vill du hålla i någon aktivitet, något arrangemang, ställa ut eller sälja något under konventet? Här kan du anmäla dig till oss! Försök att vara tydlig med vad du vill göra så vi kan hjälpa dig på de sätt som vi kan. Det är helt gratis och är en rolig chans för dig att testa nya saker! Vi söker alltid fler föreläsare, workshophållare, försäljare på nördloppis och andra roliga aktivitetshållare som vill hjälpa oss att göra WisCon 2017 till ett riktigt bra och levande konvent!

Konventet är den 20 – 22 oktober och för att ställa ut behöver du anmäla dig till oss i förväg. Artist Corner kommer att vara öppet lördagen och söndagen, exakta tider kommer senare men räkna med att vara där större delen av dagen. Loppisen är på söndagen, tid kommer även där när schemat är satt.

Alla som rör sig på konventet måste av försäkringsskäl vara medlemmar i föreningen Östans Skuggor. Medlemsskapet är gratis och kan  avslutas efter helgen om man så önskar. Bli medlem via onlineregistreringen.

Anmäl dig via Arrangörsformuläret!

 

Arrangörer och sponsorer

WisCon arrangeras av spelföreningen Östans Skuggor i samarbete med Studiefrämjandet Gotland och med stöd av Arvsfondsprojektet Geek Network Gotland och Region Gotland.