Anmäl dig som arrangör!

Vill du hålla i någon aktivitet, något arrangemang, ställa ut eller sälja något under konventet? Här kan du anmäla dig till oss! Försök att vara tydlig med vad du vill göra så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Det är helt gratis och en rolig chans för dig att testa nya saker! Vi söker alltid fler föreläsare, workshophållare, försäljare på nördloppis och andra roliga aktivitetshållare som vill hjälpa oss att göra WisCon 2018 till ett riktigt bra och levande konvent!

Konventet är på Solbergaskolan den 19 – 21 oktober och för att ställa ut behöver du anmäla dig till oss i förväg. Artist Corner kommer att vara öppet lördagen och söndagen, exakta tider kommer senare men räkna med att vara där större delen av dagen. Loppisen är på söndagen, tid kommer även där när schemat är satt.

Alla som rör sig på konventet måste av försäkringsskäl vara medlemmar i föreningen Östans Skuggor. Medlemsskapet är gratis och kan  avslutas efter helgen om man så önskar. Bli medlem via onlineregistreringen.

Anmäl dig via Arrangörsformuläret!

 

Arrangörer och sponsorer

WisCon arrangeras av spelföreningen Östans Skuggor i samarbete med Studiefrämjandet Gotland och med stöd av Arvsfondsprojektet Geek Network Gotland och Region Gotland.